Irribarria

Iker Irribarria Olazabal, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

22/03/2015

Estreinaldi Data

04/07/1996

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Arama (Gipuzkoa)

Jaioterria

Palmaresa

2019. EPEL-eko Buruz Buruko Txapelduna
2019. EPEL-eko Binakako Txapeldunorde
2017. EPEL-eko Buruz Buruko Txapeldunorde
2016. EPEL-eko Buruz Buruko Txapelduna
2012. Promozioko Buruz Buruko azpitxapelduna
Diario Vasco Torneoko Txapelduna
2014. Joxean Tolosa Torneoko Txapelduna
2014. Lau eta erdiko Elite Torneoko

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Irribarria 231 97 134 4121 4355

Estatistika gehiago

Pelotari gehiago

Altuna III

Bikuña

Darío

Egiguren V

Elezkano II

Elordi

Erostarbe

Ezkurdia

Ladis Galarza

Martija

O. Etxebarria

P.Etxeberria

Rezusta

Salaberria

Tolosa

Untoria

Zabala

Zabaleta

Martija
Ezkurdia
Menua