Zabaleta

Jose Javier Zabaleta Lasa, atzelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

06/01/2011

Estreinaldi Data

08/03/1991

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Etxarren (Navarra)

Jaioterria

Palmaresa

2021. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2019. EPEL-eko Binakako Txapeldunorde
2018. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2013. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2010. Munduko Txapelduna, Senior mailan
2010. Espainiako Klub arteko Txapelduna Binaka
2009. Lezo Torneoko Txapelduna

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Zabaleta 458 252 206 8564 7913

Estatistika gehiago

Pelotari gehiago

Altuna III

Bikuña

Darío

Egiguren V

Elezkano II

Elordi

Erostarbe

Ezkurdia

Irribarria

Ladis Galarza

Martija

O. Etxebarria

P.Etxeberria

Rezusta

Salaberria

Tolosa

Untoria

Víctor

Zabala

P.Etxeberria
Tolosa
Menua