Altuna III

Altuna III

Jokin Altuna Altuna, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

24/06/2014

Estreinaldi Data

27/03/1996

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Amezketa (Gipuzkoa)

Jaioterria

Palmaresa

2022 EPEL-eko Binakako Txapelduna
2021 EPEL-eko Lau T’erdiko Txapelduna
2021 EPEL-eko Buruz Buruzko Txapelduna
2020 EPEL-eko Lau T’erdiko Txapelduna
2020 EPEL-eko Buruz Buruzko Azpitxapelduna
2019. EPEL-eko Lau eta Erdiko Azpitxapelduna
2018. EPEL-eko Lau eta Erdiko Azpitxapelduna
2018. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2017. EPEL-eko Lau eta Erdiko Txapelduna
2016. EPEL-eko Lau eta Erdiko Azpitxapelduna
2014. Promozioko 4 1/2ko Azpitxapelduna
2014. Diario Vasco Torneoko Txapelduna
2014. Zumarraga Torneoko Txapelduna
2014. GRAVN Txapelduna

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria