Darío

Darío

Darío Gómez Gil, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiotze Data

14/06/2015

Estreinaldi Data

24/02/1996

Jaiotze Data

Adarraga (Logroño)

Frontoia

Ezcaray (La Rioja)

Jaioterria

Palmaresa

2019. Buruz Buruko Promozioko Txapelduna
2016. Lau eta erdiko Promozioko azpitxapelduna
2014. Txapeldun Mundialean
2013. GRAVN-eko Txapeldun
2012. Txapeldun El Diario Vasco-n

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Darío 24 11 13 396 411

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria