Elezkano II

Elezkano II

Danel Elezkano Bilbao, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiotze Data

18/08/2012

Estreinaldi Data

09/04/1994

Jaiotze Data

Bizkaia (Bilbao)

Frontoia

Zaratamo (Bizkaia)

Jaioterria

Palmaresa

2021. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2019. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2018. EPEL-eko Binakako Txapeldunorde
2013. Promozioko Banakako txapeldunorde
2011. Euskadiko binakako txapelduna, gazte mailan
2011. El Diario Vasco-Bankoa lehiaketako txapelduna, promesetan
2011. Baque torneoko buruz buruko txapelduna, gazte mailan

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Elezkano II 325 169 156 5893 5606

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria