Elordi

ELORDI GORRI - FULL

Elordi

Aitor Elordi Txakartegi, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

03/01/2016

Estreinaldi Data

23/03/1996

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Mallabia (Bizkaia)

Jaioterria

Palmaresa

2023 EPEL-eko Buruz Buruzko Txapelduna
2023 EPEL-eko Binakako Txapelduna
2021 EPEL Binakako Promozioko Azpitxapelduna
2020 EPEL Lau T’erdiko Promozioko Txapelduna
2020 EPEL Buruz Buruko Promozioko Txapeldunordea
2019 EPEL Buruz Buruko Promozioko Txapeldunordea
2019 EPEL Binakako Promozioko Txapelduna
Bergara Hiriko Txapelduna
Josetxo Etxandixu Oroimenezko Torneoaren (Lezo) Txapeldun
Kluben arteko Euskal Herriko Txapelduna

M√°s pelotaris

ALDABE URDIN - REC

Aldabe

DE LA FUENTE URDIN - REC

De la Fuente

MATA

Mata

EXPOSITO URDIN - REC

Exposito

Eskuza

Arbizu

Gaskue

Salaberria