Ezkurdia

Ezkurdia

Joseba Ezkurdia Galarraga, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

28/12/2011

Estreinaldi Data

22/04/1991

Jaiotze Data

Beotibar (Tolosa)

Frontoia

Arbizu (Navarra)

Jaioterria

Palmaresa

2022 EPEL Buruz Buruko Txapeldunordea
2020 EPEL Lau Terdiko Txapelduna
2019 EPEL Lau Terdiko Txapelduna
2018 EPEL Lau Terdiko Txapelduna
2018 EPEL Binakako Txapelduna
2012 Promozioko Buruz Buruko Txapeldunordea
2011 Espainiako Buruz Buruko Txapelduna
2011 Munduko Kopako Buruz Buruko Txapelduna
2011 Elgeta Torneoko Txapelduna

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Ezkurdia 494 250 244 9107 8907

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria