Irribarria

Irribarria

Iker Irribarria Olazabal, aurrelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

22/03/2015

Estreinaldi Data

04/07/1996

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Arama (Gipuzkoa)

Jaioterria

Palmaresa

2019. EPEL-eko Buruz Buruko Txapelduna
2019. EPEL-eko Binakako Txapeldunorde
2017. EPEL-eko Buruz Buruko Txapeldunorde
2016. EPEL-eko Buruz Buruko Txapelduna
2012. Promozioko Buruz Buruko azpitxapelduna
Diario Vasco Torneoko Txapelduna
2014. Joxean Tolosa Torneoko Txapelduna
2014. Lau eta erdiko Elite Torneoko

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Irribarria 276 121 155 4992 5155

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria