Rezusta

Rezusta

Beñat Rezusta Muguruza, atzelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

24/06/2013

Estreinaldi Data

13/02/1993

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Bergara (Gipuzkoa)

Jaioterria

Palmaresa

2014. Buruz Buruko EPELen Azpitxapelduna
2019. EPELen Binakako Txapelduna
2018. EPELen Binakako Txapeldunorde
2016. EPELen Binakako Txapeldunorde
2014. Buruz Buruko Promozio Txapelduna
2014. Binakako Promozio Txapelduna
2013. Bergarako Hiria Torneoko txapelduna
2012-13. Euskadiko Txapelduna buruz buru
2010. Diario Vasco Torneoko txapelduna

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Rezusta 443 267 176 8476 7583

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria