Tolosa

Tolosa

Xabier Tolosa Abendibar, atzelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

30/12/2013

Estreinaldi Data

24/10/1995

Jaiotze Data

Beotibar (Tolosa)

Frontoia

Anoeta (Gipuzkoa)

Jaioterria

Palmaresa

2016. Binakako Promozio Txapelduna
2015. Binakako Promozio Txapelduna
2013. Euskadi Torneoko Txapelduna
2012. Biharko Izarrak Torneoaren Txapelduna
2011. Elgetako 4 1/2-ko Torneoko Txapelduna

Estatistikak:

Ezizena Jokatuak Irabaziak Galduak Alde Aurka
Tolosa 294 148 146 5228 5245

Estatistika gehiago

Más pelotaris

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V

Zabala

O. Etxebarria

Menua