Zabaleta

Zabaleta

Jose Javier Zabaleta Lasa, atzelaria

0
Kg pisua
0
Altuera
0
Jaiourtea

06/01/2011

Estreinaldi Data

08/03/1991

Jaiotze Data

Astelena (Eibar)

Frontoia

Etxarren (Navarra)

Jaioterria

Palmaresa

2021. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2019. EPEL-eko Binakako Txapeldunorde
2018. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2013. EPEL-eko Binakako Txapelduna
2010. Munduko Txapelduna, Senior mailan
2010. Espainiako Klub arteko Txapelduna Binaka
2009. Lezo Torneoko Txapelduna

Más pelotaris

EXPOSITO URDIN - REC

Exposito

Eskuza

Arbizu

Gaskue

Víctor

Salaberria

Bikuña

Egiguren V